De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Glasschade in Antwerpen?

Is er bij u ingebroken en heeft u hierdoor te maken met glasschade? Of hebben de buurtkinderen per ongeluk een bal door uw ruit getrapt? Niemand zit te wachten op glasschade, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Bel en in de meeste gevallen staat er binnen één uur een ervaren glaszetter bij u op de stoep. Wij herstellen al vele jaren beglazing in Antwerpen en omgeving. Onze glaszetters weten dus precies hoe ze glasschade moeten herstellen en kunnen indien nodig uw huidige beglazing op een vakkundige manier vervangen.

Wilt u weten of wij u glasschade kunnen herstellen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn dag en nacht bereikbaar via 0800 255 3733 en bieden u veel mogelijkheden.

Passende oplossing

Wij hebben een goede relatie met verschillende glasleveranciers. Daarom hoeft u bij ons nooit lang op uw nieuwe beglazing te wachten. Onze glaszetters staan 24 uur per dag voor u klaar, zelfs in het weekend en tijdens feestdagen! Bent u bang dat wij uw glassoort niet kunnen herstellen? Geen paniek! Wij herstellen onder andere de volgende glassoorten:

  • Isolerende beglazingen
  • Veiligheidsglas
  • Koepels
  • Fantasieglas
  • Plexikoepels

Staat uw glassoort er niet tussen? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden. Wij hebben voor alle soorten glasschade een passende oplossing en helpen u graag naar tevredenheid.