De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Glas vervangen in Antwerpen

Als u te maken heeft met glasschade is in sommige gevallen reparatie of herstel niet mogelijk en moet uw hele ruit vervangen worden. Niet alleen voor de reparatie van uw kapotte beglazing zit u daarom bij ons goed. In Antwerpen en omgeving vervangen wij al sinds 1984 alle soorten beglazing. Of het nu gaat om het vervangen van isolatieglas of om het vervangen van fantasieglas, bij ons is uw kapotte of lekke glas in goede handen.

Betere isolatie van uw woning

Merkt u dat het tocht in uw woning? Of voelt u als u bij uw raam staat koude lucht waaien? Dan beschikt uw woning waarschijnlijk niet over de juiste beglazing. Met de juiste beglazing zorgt u namelijk voor een betere isolatie van uw woning. Onze ervaren glaszetters kunnen u hier meer over vertellen en voorzien u graag van handige adviezen. Kiest u voor isolatieglas, dan zult u dit snel merken aan uw energierekening!

Wilt u direct een afspraak maken om uw huidige beglazing te laten vervangen door energiezuinig glas? Of wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. U kunt een afspraak met ons maken via ons afsprakenformulier of bel! Wij zijn 24 uur per dag te bereiken via 0800 255 3733.