De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Glas plaatsen in Antwerpen

Heeft u een nieuwbouw woning gekocht en zoekt u een specialist die uw glas kan plaatsen? Dan zit u bij ons goed. Wij herstellen en vervangen niet alleen beglazing. Onze ervaren glaszetters kunnen ook uw nieuwe beglazing plaatsen. We hebben de beschikking over moderne gereedschappen en zorgen voor een nauwkeurige afwerking. Bij ons is heel veel mogelijk!

Ruim assortiment glas

Dankzij de goede relatie die wij hebben met onze glasleveranciers kunt u bij ons terecht voor een ruim assortiment glassoorten. Wij plaatsen onder andere:

  • Isolerende beglazingen
  • Veiligheidsglas
  • Koepels
  • Fantasieglas
  • Plexikoepels

Staat de glassoort waar u naar op zoek bent hier niet tussen? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden.

Vrijblijvend advies

Er zijn vele glassoorten verkrijgbaar. Maar welk type beglazing past bij de sfeer en uitstraling van uw woning? Als u ons inschakelt voor het plaatsen van uw glas ontvangt u vrijblijvende adviezen. Onze glaszetters zijn op de hoogte van de laatste mogelijkheden. Wij streven naar uw tevredenheid en zorgen ervoor dat uw nieuwe glassoort compleet aansluit bij uw wensen. Of het nu gaat om energiezuinige beglazing of om beglazing voor de koepel in uw badkamer. Bij ons kunt u rekenen op een passend en vakkundig eindresultaat.