De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

24-uurs glasservice in Antwerpen

Of u nu glasschade wilt laten herstellen of iemand zoekt die nieuwe beglazing kan plaatsen. In Antwerpen en omgeving staan onze glaszetters voor u klaar. Wij bieden u een allround en uitgebreide 24-uurs glasservice. U schakelt onze glaszetters onder andere in voor de volgende werkzaamheden:

  • Herstel gebroken ruiten
  • Vervangen beglazing
  • Herstel inbraakschade
  • Plaatsen nieuwe beglazing

Wilt u ons direct inschakelen voor een van de bovenstaande diensten? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord en zijn in het geval van spoed binnen één uur ter plaatsen!

Dag en nacht bereikbaar

Niemand zit te wachten op een kapotte of gebroken ruit. Wij zijn daarom dag en nacht bereikbaar. Onze glaszetters komen dankzij onze 24-uurs glasservice snel met een passende oplossing. We zorgen eerst voor een noodvoorziening en komen binnen 3 dagen bij u terug om de nieuwe beglazing te plaatsen.

Hulp na een inbraak

Is er bij u ingebroken? Inbraakschade bestaat meestal uit kapotte beglazing. Maar wat doet u als u ook te maken heeft met geforceerde sloten. Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend dit is en bieden u daarom in de hele regio Antwerpen een totaaloplossing. Wij zijn allround en herstellen naast uw kapotte beglazing ook de sloten die geforceerd zijn.